tiistaina, toukokuuta 27, 2008

"Äiti, asuuko silmäautot Amerikassa?"

Autokangasta jäi vielä pieni kaistale eikä sitä tietenkään voinut jättää käyttämättä. Tyyny Raksun sängylle ja pari hernepussia syntyivät eilen Täydellisten naisten kirittämänä. Niin tarkkaan tuo kangas käytettiin että sitten kun vihdoin menen kauppaan ostamaan päiväpeittokangasta, pitää ottaa hernepussi värimalliksi :)
Hernepussit on muuten nopeita tehdä pienistä kankaanjämistä. Ongelmaksi muodostuu vaan se että mitä niillä pusseilla sitten voi tehdä. Me ollaan jo heitelty niitä ämpäriin eri etäisyyksiltä ja tehty kaikkia temppuja hernepussi päänpäällä, mutta siihen loppuu ideat...

Meidän silmäautot oli muuten eräänä päivänä lähtenyt excursiolle alakertaan. Kai ne sitten asuu Amerikassa kun en muualla ole drive-in teattereihin törmännyt.


Mahtoi olla jännittävä leffa kun kaikki tuijottivat noin keskittyneesti.

sunnuntaina, toukokuuta 18, 2008

1 vuosi, 1 viikko ja 1 päivä

Häpeillen tunnustan että näin kauan ehti kulua muutosta kunnes sain ensimmäiset verhot ikkunaan. Raksun 5-vuotissynttäreiden lähestyessä tartuin vihdoin toimeen. Neljä suoraa päärmettä ja ikkunanpesu mukaan lukien aikaa meni alle tunti. Oh why jotkut asiat on vaan niin vaikeita aloittaa??? Kangas oli marinoitunut kaapissa jo lähes vuoden ja poitsu alkoi jo esittää kiinnostuksen merkkejä Turtleseihin ja Spidermaniin. Onneksi Salama verhot vielä kelpasivat :)


Kaapin kätköistä löysin myös vanhan tilkkutyön. Tämän on tehnyt lapsuuden ystäväni täti joka oli aikoinaan Porin puuvillatehtaalla töissä. Kankaat on tehtaan näytepaloja ja peitto on ommeltu joskus 80-luvun alkupuolella.


Tuollaisenaan peitto ei meille sovi mihinkään, mutta nuo kankaat on niin upeita että johonkin haluan niitä käyttää. En vain keksi mitä noista voisi tehdä. Ideoita otetaan vastaan. Tilkkujen koko on 13 cm x 22 cm ilman saumanvaroja.

Blogilistan uudistusta en jaksa edes kommentoida.