maanantaina, joulukuuta 10, 2007

Kukkavoimaa ja tyttöenergiaa

Blogia on tullut laiminlyötyä ihan huolella. Kiirettä pitää näin joulun alla ja kaikki vapaa-aika meneekin niissä hommissa. Lisäksi meidän pöytäkone hajosi, enkä jaksa raahata läppäriä joka päivä töistä kotiin. <- Tuon takia on tullut vietettyä monta netitöntä iltaa ja on se kumma mitä kaikkea ehtii saada aikaiseksi :) Tosin meille on tullut uusi aikasyöppö. Viime viikolla mulla tuli täyteen 30 vuotta ja mies osti mulle lahjaksi Wii:n. Nyt on pelattu niin paljon että lihakset on hellinä. Mahtaa naapureilla olla hauskaa katsoa kun me huidotaan kilpaa ilmaa meidän olkkarissa :)

Opiskelukin on vaatinut aikansa, mutta onneksi nyt on viimeinen harkkatyö tehty. Tentti on ensi viikolla ja sitten voi unohtaa opiskelut taas kuukaudeksi…

Valmiita töitä on ilmestynyt niin salaa että en edes muista kaikkia. Tuoreimpana on tämä paita. Kaava on Ottobre 1/2005 (?) ja kankaat on leikattu jo kesällä, mutta nyt vasta sain aikaiseksi ommella kasaan. (Eikä siinä ihan oikeasti mennyt tuntiakaan…) Vaihteeksi kuva näin mallin päällä. Tykkään ihan jees, mutta kangas saattaa olla liian heleä ja flower power mun makuuni. En tiedä vielä.

Tiitille tekaisin "asenne" mekon kun varastosta löytyi juuri sopivan kokoinen pala tummansinistä velouria. Kaava on omasta hatusta ja kangasmerkin olen muinoin ostanut muistaakseni huuto.netistä. Meillä on pääkallot kaikissa muodoissaan niin in tällä hetkellä että itsellä tulee jo korvista, mutta tämä merkki on kyllä ihan yli söpö. (Ja näyttääkin ihan Tiitiltä :)

Hihansuut ja pääntie oli tarkoitus kantata vaaleanpunaisella trikoolla, mutta siinä lensi sen verran ärräpäitä, että tyydyin ihan vaan taittamaan käänteet. Näyttää toimivan noinkin. Harkinnassa on vielä erittäin voimakkaasti poimutettu vaaleanpunainen satiiniröyhelö helmaan väriä tuomaan. Ans kattoo ny jaksaako.

Ei kommentteja: