perjantaina, maaliskuuta 30, 2007

Missä vika?

Tais käydä takan muuraajalle pieni kämmi... Etsi virhe kuvasta ja jätä kommentti. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan jotain pientä ja pörröistä.


Täsmennyksenä vielä että takan luukut on kyllä paikallaan tuolla toisella puolella :)

8 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Nuo isommat ja pienemmät suorakulmiot vaihtelee ylhäällä paikkaa vuorotellen, mutta kahdet alimmat on samoin päin, eli siis pienempi pienemmän ja isompi isomman päällä. Tuollainen sattui mulla silmään. Mutta hyvä että ne luukut löytyy kuitenkin:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuon saman, että alimmassa leveä ja kapea ovat väärin päin, huomasin minäkin. Takka on kyllä ihana asia.

Nienna kirjoitti...

Täältäkin veikataan, että alimman laatat on vinksahtaneet väärään järjestykseen

verano kirjoitti...

Mä komppaisin samalla ajatuksella. Ja oli moka tai ei, niin mua kyllä häiritsisi tuollainen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jep, saman huomasin minäkin kuin muutkin kommentoijat. Mutta hetken aikaa sai kuvaa katsella että huomasi mikä on vikana. Ei ollenkaan paha moka :) Hieno takka i alla fall!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa tässä mäkin veikkailisin, tosin kyllä jonkun aikaa sai hakea joten ei se mikään kauheen paha ole. Ainakaan näin kuvasta katsottuna. Ite sen tietty aina näkee ja tietää.

Anonyymi kirjoitti...

En itse tajunnut noiden laattojen "epäjärjestystä", joten en peesaa. Sanon, että kahdessa viimeisessä kerroksessa seinän puoleiset reunat ovat väärällä kohdalla (tai jokin tuossa viereisessä ruskeassa osassa vaan hämää minua ajattelemaan niin).

Anonyymi kirjoitti...

Samaa minäkin veikkasin, ja ennen kuin luin kommentteja, katsoin kyllä kuvaa todella pitkään. Ei sitä huomaa kukaan, älä huoli!