tiistaina, toukokuuta 27, 2008

"Äiti, asuuko silmäautot Amerikassa?"

Autokangasta jäi vielä pieni kaistale eikä sitä tietenkään voinut jättää käyttämättä. Tyyny Raksun sängylle ja pari hernepussia syntyivät eilen Täydellisten naisten kirittämänä. Niin tarkkaan tuo kangas käytettiin että sitten kun vihdoin menen kauppaan ostamaan päiväpeittokangasta, pitää ottaa hernepussi värimalliksi :)
Hernepussit on muuten nopeita tehdä pienistä kankaanjämistä. Ongelmaksi muodostuu vaan se että mitä niillä pusseilla sitten voi tehdä. Me ollaan jo heitelty niitä ämpäriin eri etäisyyksiltä ja tehty kaikkia temppuja hernepussi päänpäällä, mutta siihen loppuu ideat...

Meidän silmäautot oli muuten eräänä päivänä lähtenyt excursiolle alakertaan. Kai ne sitten asuu Amerikassa kun en muualla ole drive-in teattereihin törmännyt.


Mahtoi olla jännittävä leffa kun kaikki tuijottivat noin keskittyneesti.

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

vau mikä kateutta herättävä rivi autoja :D.

Me heitellään hernepusseilla myös laiva on lastattu -leikkiä, ja sitten viskotaan muuten vaan ja opetellaan samalla kirjaimia, numeroita, nimiä... whatever. Ja voi myös heittää pituutta tai että pitää osua lähimmäs maalia. onhan noita, se on varsin käyttökelpoinen lelu!

Satu kirjoitti...

Susanna: Juu, noista autoista voi laskea suoraan Miehen työmatkat Atlantin taakse. Aina tulee pari autoa lapsille :)

Pitääkin kokeilla noita sun ehdotuksia. Mä olen niin huono leikkimään kun itse olen ollut pienestä asti lukutoukka.

Arteeni kirjoitti...

Muusta en tiedä mitään, mutta olen kade kun teillä on Martti!! :D:D:D