tiistaina, elokuuta 19, 2008

Suoraa saumaa

Edellisestä kerrasta onkin jo aikaa. Sen jälkeen on tapahtunut kaikenlaista mukavaa. Kävin työreissulla hamstraamassa lisää silkkiä (tällä kertaa vain 10 metriä). Reissulta toin myös vatsapöpön joka ei ollut niin mukava. Heinäkuussa piipahdettiin jatsahtelemassa Shaggyn ja Mary J:n kanssa. Lisäksi mökkeilitiin lähes yliannostukseen asti ja nyt on pari viime viikkoa tehty pihahommia. 4 lavaa laattoja ja 3 säkkiä seulanpääkiviä odottaa vielä latojaa tuossa pihalla, mutta sitten ollaan jyrsiäsuojia vaille valmiita :)

Käsityörintamalla olen tehnyt enimmäkseen suunnittelu ja inventointi hommia. Muutama ikuisuusprojekti on kuitenkin ompelupöydältä valmistunut. Nimittäin kolmattakymmenettä metriä verhoja.

Kodinhoitohuoneen verhot on modattu vanhasta keittiönverhosta. En keksinyt sille muutakaan käyttöä ja koohoohoossa ei ole mitään mikä riitelisi tuon sinisen kanssa.


Tiitin verhokangas on Eurokankaasta. Tilda täkki tulee sitten joskus valmistuttuaan tähän huoneeseen päiväpeitoksi ja ajattelin kantata sen tällä samalla raitakankaalla. Muutenkin noissa toistuvat aika samanlaiset värit.


Keittiöstä on näköyhteys ruokailutilaan ja ruokailutilasta olohuoneeseen. Tästä syystä halusin verhojen olevan samanlaiset joka puolella. Keittiö kuitenkin kaipasi vähän väriä ja olkkariin en enää lisää väriä halunnut. Naapuri ehdotti saman kuosin eri sävyjä ja pitkällisen harkinnan jälkeen päädyin Marimekon Lumimarjaan. Ompeluvaiheessakin vielä vähän arvelutti, mutta nyt olen ihan täysillä ihastunut tuohon kuosiin. Jämäpaloista teen vielä itselleni hameen. Ei vain sovi käyttää kotona ettei sulaudu liian hyvin verhoihin :)




Vähän mielikuvituksetontahan noiden verhojen malli on kun kaikki ovat suoria kappoja. Seuraavaksi on kuitenkin luvassa paneelia eli ripustussuunta sentään on erilainen.

Lopuksi vielä pieni kevennys netin ihmemaasta: törmäsin tällaiseen kaavaan, mutta minusta se kyllä muistuttaa kirkkovenettä ihan liikaa. Olenko se vain minä vai näkeekö muutkin tässä sen?


Onhan tuo kuitenkin saanut inspiraationsta Sinkkuelämää sarjasta, eli ehkä se sitten on ihan juuri sellainen kuin pitääkin ;)

2 kommenttia:

heidi kirjoitti...

No, nyt kun mainitsit, niin onhan se ihan selvästi se! Kiva malli muuten - näkyyköhän tuo riemurasia yhtä selvästi valmiissa tuotteessa?

Anonyymi kirjoitti...

En edes ehtinyt lukea tekstiäsi, kun järkytyin tota! Kuka tuollaista haluaa pitää? :D