maanantaina, helmikuuta 19, 2007

Enää ei varpaita palele

Kylläpä taas on vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta. Raksa pitää kiireisenä... Kodinkoneista tehtiin kaupat viikonloppuna ja nyt on (toivottavasti) jäljellä enää tapettien ja maalien valintaa. Oman varjonsa tälle projektille luo erään matkapuhelinvalmistajan yt-neuvottelut. Saas nähdä joudutaanko laittamaan tupa myyntiin heti sen valmistuttua...

Neulerintamallakin on melko hiljaista. Kun vääntää Nallesta mustaa sileää neuletakkia, tuppaa tuo motivaatio aina välillä katoamaan. Välipalana otin ensikosketukseni Huopaseen ja tein tossut uusimman Novitan ohjeella (ohje 60). Tässä tuotokseni ennen pesukonetta.


Ajattelin että eivät huovu ollenkaan kun tuntuivat niin paksuilta ja jäykiltä, mutta kyllä niistä ihan kunnon tossut tuli. Tuota aukkoa pitää vielä tuunata jollakin tapaa kun on aika kireä jalkaan laitettaessa. Koristeeksi virkkasin huovutettavat kukat, mutta ei niistä sen enempää... Samaan syssyyn voisin menettää neulahuovutusneitsyyteni ja koristella tossut joillakin kiekuroilla.


Mulla oli muuten onnekas viikonloppu: lotossa oli kolme oikein ja voitin blogiarvonnassa täällä!

Ei kommentteja: