tiistaina, helmikuuta 06, 2007

Valmistuneita töitä

Hiljaista on pidellyt, mutta on täällä jotain saatu aikaiseksi kiireistä ja käsivaivoista huolimatta. Pahoittelen kuvien surkeaa laatuua, mutta kuvausassari on työmatkalla... Lisäksi kun olen hakenut lapset hoidosta ja käynyt kaupassa ei päivänvalosta ole enää tietoakaan.

Shetland triangle (Wrap style kirjasta) tuli kuin tulikin valmiiksi juuri ennen dedistä. Tämä oli todella mukava työ. Mallikerran oppi nopeasti ja Kitten mohairin jälkeen ei aio enää koskeakaan Novitan Kid mohairiin. Lankaa meni ~1,5 kerää ja puikkoina oli vitoset. Tein mallikertoja ihan ohjeen mukaan ja tästä tuli juuri sopiva kaulalla pidettäväksi. Hartoille tämä on vähän nafti.
Tässä komeilee mun uusi ulkoilusetti. Pipo on seiskaveikkaa ja ihan peruspipo 4o,2n,2o,2n ribillä. Huivi on ZigZag huivi Scarf stylestä. Huiviin käytin yhden kerän samaista lankaa ja menee just passelisti kaksi kertaa kaulan ympäri.

Pakko saada kuvankäsittelyohjelma tälle koneelle!!!

1 kommentti:

Vilma kirjoitti...

Hieno ulkoilusetti!

Kuvankäsittelyohjelmista kantsii kokeilla vaikka Picasaa. Helppokäyttöinen, ilmainen ja nopea ladata. Picasasta voi myös ladata kuvia suoraan Bloggeriin, mutta se ei kyllä aina toimi ihan moitteettomasti.