torstaina, syyskuuta 13, 2007

Sairastuvalta päivää

Mikä kumma siinä on että asiat ei voi koskaan mennä ihan putkeen? Heti kun tyttö sai terveen paperit niin sairastuin itse :( Melkein kuukausi saikkua nyt takana ja ensi maanantaina menen kokeilemaan josko työnteko jo onnistuisi. Valmistuneita töitä on tasan nolla vaikka nyt ei voi syyttää edes ajanpuutetta kun lapset on kuitenkin ollut hoidossa päivisin. Raksun villahaalarista puuttuu vielä vetoketju ja Tiitin villatakista napit. Kuka jaksaisi viimeistellä nuo?

Lankoja en ole viimeaikoina ostellut, mutta kangasta sitäkin enemmän. Pitää nääs kerätä varastoa kun tilasin uuden ompelukoneen. Harmi vaan että se ei taida ehtiä perille enää tällä viikolla. Mieskin lähtee vielä ensi viikoksi työmatkalle -> ei ehdi iltaisinkaan tekemään mitään.

Tiistaina alkoi kansalaisopiston kankaanpainanta kurssi ja tässä olisi ekat aikaansaannokset. Sininen on tehty aurinkotekniikalla ja Raksu jo ilmoitti että tuosta sinisestä tulee sitten hänelle kirjastokassi.


Vihreä on painettu seulan ja raakelin avulla. Vähän on ärtsyt värit mutta kun ei saanut itse valita... Tämä päätynee ihan vaan mallitilkuksi mun tekniikka-kansioon.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siniset lehdet näyttivät jänniltä. Parempia vointeja!

heidi kirjoitti...

Minusta tuo alempi (vihreä) on upea! En kyllä itse raaskisi piilottaa sitä.