perjantaina, syyskuuta 14, 2007

Villaa ylle

Otin itseäni niskasta kiinni ja ompelin Raksun haalariin sen vetoketjun kun Pekka lupasi jo yöpakkasia. Mä en kyllä osaa kiinnittää vetskaria siististi neuleeseen. Tai mun ongelma taitaa olla se että reunassa on aina 1-2 löysää silmukkaa, jotka normaalisti saa piilotettua saumanvaraan. Kuvassa on vielä Tiitinkin haalari joka on tehty viime talvena. Ohje molempiin on Novitan talvi 2004 lehdestä.


Raksun haalari on Nallea ja sitä kului 120 cm kokoon 490 grammaa. Värit on Raksun itsensä valitsemat ja raidat generaattorista. Tätä varten ostin muuten elämäni ensimmäiset Additkin. Harmi vaan että kaupassa oli ainoastaan bambuisia, joista en niin kauheasti välitä. Pakko oli kuitenkin ne ostaa kun olin piristyksen tarpeessa :) Tiitin haalari on tehty 7-veikan karkkivärisistä raitalangoista (2 kerrosta vuorotellen kumpaakin) ja sillä on painoa 458 grammaa ja koko muistaakseni 90 cm.

1 kommentti:

Ultimecia kirjoitti...

Tekisi mieli tehdä itselle tuollainen haalari kotikäyttöön, kun palelen niin kovasti. On kuulemma pehmeää se seiskaveikan Kantri, ainoa vaan kun kokoa pitäisi olla se 168 cm ei-ihan-malli. Ehkä sitten eläkepäivinä...

Blogissasi on ihanan rauhallinen ulkoasu, oikein silmää hivelee. Kiva lukea siis!