keskiviikkona, lokakuuta 24, 2007

Vihdoinkin

Täällä on ollut ihan jättikiva postiviikko! Maanantaina saapui vihdoinkin uusi ompelukone. Tätä on ihasteltu ja ihmetelty niin hartaasti että piti ihan dokumentoida tuo paketin avauskin :) Yhtään pistoa ei vielä ole otettu, vaan kunnon käyttöohjefriikin tavoin olen lukenut manuaalia.



Tiistaina saapui kasa kirjoja Book Depositorysta. Vähän ammattikirjallisuutta ja pari perusteosta neulonnasta. Sitä aina hullaantuu tilaamaan useamman kirjan kerralla, vaikka postimaksuja ei peritäkään.


Tänään saapui vielä sähköpostiin kutsu Ravelryyn. Pitäiskö palkata lastenhoitaja, kokki ja siivooja? Tuolla voisi viettää aikaa ihan tolkuttomasti.

On täällä käsitöitäkin tehty, mutta suurin osa on purettu samantien. Yksi käsveska odottaa huovutusta, mutta lisää siitä sitten kun se on käynyt pesukoneessa.

5 kommenttia:

Villapakka kirjoitti...

Löytyipä kiva blogi!
Onnea uudelle koneelle :) Ja ihanan Miau-paidan oot tyttöselle neulonut.Olen itsekin miettinyt jos omalle tempaisisi samanlaisen.
Ja tuosta kauan sitten päivitetystä kivikankaasta olisi kiva nähdä mitä siitä syntyi,olen aina ihaillut tuota kuosia.Mistähän sitä saisi:)

Matroskin kirjoitti...

Onnea uudesta koneesta! Blogissasi on hienoja tekeleitä,

Hasbu kirjoitti...

Onnea uudelle koneelle!

Kirjaostoksesi näyttävät kovin tutuilta, samat käytettävyyskirjat löytyvät myös minun hyllystäni.

Lape kirjoitti...

Hyvä valinta, näyttää kovin samanlaiselta kuin omani, omani on vaan tilkkuilijan versio lilalla paneelilla....

Satu kirjoitti...

Kiitos kommenteista.

Sari: kivikangas on edelleen kaapin päällä :) Siitä tulee työhuoneeseen verhot tai sitten pingotan sen seinälle.

Matroskin: kiitos

Hasbu: kiitos. Pitää vielä vanhoilla päivillä opiskella lisää kun aikoinaan oli liian kova kiire päästä koodaamaan :)

Lape: tämäkin oli budjetin ylärajoilla ja tuo tilkkuilijan versio oli vielä muutaman rämpylän kalliimpi... Onneksi sentään tilasin Saksasta niin sain vähän edullisemmalla.