maanantaina, huhtikuuta 30, 2007

Maisemat vaihtuu

Viime viikot on menty melkoista haipakkaa. Raksalla on oltu päivittäin lähes puoleenyöhön asti. (Kiitos mammalle ja mummulle lastenhoitoavusta!) Viikonloppuna tunteja kertyi 14 molempina päivinä. Nyt alkaa vihdoin pilkottamaan valoa tunnellin päässä: rakennustarkastaja kävi tänään ja saatiin muuttolupa! Jotain olennaista silti edelleen puuttuu, kuten suihku, portaiden kaiteet ja olkkarin lattia -> hommaa riittää vielä ennen ensi lauantaita, jolloin sitten muutetaan. Muuton jälkeen pitää vielä tehdä kellari valmiiksi ja kaikki ulkopuoliset työt + piha...

Sattuneesta syystä täällä ei blogata eikä tehdä käsitöitä vielä ainakaan viikkoon. Senkin jälkeen joutuu blogaamaan töistä, kun Sauli ja Pauli on niin kiireisiä. Viime muuton jälkeen jouduttiin odottamaan kuukausi ennenkuin bitit löysi meille.

Loppuun vielä kuva Tiitin jo ryytyneestä kevät piposta in action. Inspiraation on Modasta 1/07 (muistaakseni, käsityölehdet on jo pakattu...) Mallineuleena käytin kuitenkin Fifin kuviota koska siinä tulee reiät myös salmiakkikuvioiden kulmiin. Lankana tuossa on Novitan Olivia.

Hauskaa vappua ja olkaa ihmisiksi!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno pipo! Oikein hyvää vappua!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää vappua sinne!

heidi kirjoitti...

Moi Satu. Tajusin Vilman kommenttilaatikosta, että tunnen sut. MInun kohdallani kelloja helähdyttänee Katrin polttarit!

Satu kirjoitti...

Heidi: no niinpä tietysti. Nyt oikein nolottaa että en tota tajunnut. Olihan silloin puhetta käsitöistä ja teidän talon rempasta :) Maailma on tosiaan pieni. Olen kyllä käynyt sun blogissa ihastelemassa sun töitä ja varsinkin valokuvia.